<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Job Posting v2
nalta logo new white

Vacature Project Management Officer

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een full time Project Management Officer voor onze vestiging in Almere. Deze functie is bij Nalta een zeer uitdagende functie. Je werkt dagelijks met het Nalta IT services delivery aan de meest innovatieve oplossingen voor en met klanten.

Een project management officer (PMO'er) (ook wel project management assistent, projectassistent of project officer) is verantwoordelijk voor de inrichting, uitvoering, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten om zodoende de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering van projecten, portfolio's of programma’s. Denk hierbij aan ondersteunende taken op het gebied van planning & control, risk & issue management, resource management, scope & change management, kwaliteitsmanagement, benefits management, status reporting, project finance, logistiek en het signaleren van (potentiële) obstakels en vraagstukken. Als project management officer tracht je het overzicht over het project te bewaken en fungeer je als sparringpartner van de projectmanager.

Wij zijn Nalta
Wij zijn de digitale partner voor onze klanten die de perfecte, dynamische online platformen bouwen. Met een vakbekwame teams in den Haag en Almere leveren we diensten voor elk aspect van IT & digitale transformatie en software ontwikkeling. Van strategie tot implementatie tot operatie. Van het leveren van IT Infrastructuur oplossingen, Internet of Things tot online applicaties. Dat is wat wij noemen: #platformperfection

Wat bieden wij?
- Bruto startsalaris van € 3050,-
- Informele werkomgeving met ruimte voor initiatief
- Veel cursussen en trainingen
- Het ICT vak leren van professionals
- Gezellige borrel op de vrijdagmiddag

Wat vragen wij?
- Creatief in het oplossen van IT uitdagingen
- Minimaal HBO Diploma
- Communicatief vaardig
- Accuraat, professioneel en enthousiast!

Solliciteren
Past de functie en past Nalta bij je? Neem dan contact op middels het formulier op deze pagina of mail naar ronald.deboer@nalta.com. Stuur je ook je CV mee? We nemen hierna direct contact met je op. Bedankt voor de interesse!

Download Vacature

Reageer vandaag nog!