<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Software Development

Software is de motor achter elk online platform

Een van de belangrijkste pijlers van een online platform is betrouwbare software, die elke fase van de online customer journey, integraties en achterliggende processen feilloos faciliteert. Het is als het ware de motor achter je platform. Het ontwerpen, ontwikkelen, testen, implementeren en onderhouden van deze software, is een van de belangrijkste activiteiten van Nalta. Software met meerwaarde en impact, waar we samen succesvol mee zijn.

Eigen huis

 

Alles in eigen huis

Nalta heeft alle disciplines in huis om maatwerk software, applicaties en platforms te kunnen bouwen. Dit noemen we full-stack software development. Voor nieuwe softwareprojecten en concepten ontwikkelen we zelf en maken we gebruik van zelfontwikkelde standaard bouwblokken.

Creëren uit deze blokken in combinatie met maatwerk, is onze passie. We maken dan ook geen gebruik van off- of near-shoring. Met al onze ingrediënten zijn we je graag van dienst op het gebied van web, iOS en Android.

Samenwerken aan succes

Software ontwikkelen kost tijd, zowel aan onze als aan jouw kant. Om te komen tot succesvolle ontwikkelingen, moeten we samen de mouwen opstropen.

De ontwikkeling borgen, de business betrekken en ook de rol van de productowner aan klantzijde borgen. Een opdracht zomaar over de schutting gooien, werkt niet. Alleen als we intensief en met evenveel passie samenwerken, creëren we wederzijds succes!

Samen werken

 

Flexibel

 

Flexibel werken,
snel schakelen

Het liefst gaan we een langdurig traject, bestaande uit meerdere sprints, met je aan. Dat zorgt voor de meeste waarde en maakt Nalta tot een verlengstuk van jouw organisatie. We kruipen in de huid van je bedrijf, merk, product of dienst en bouwen vanuit dat perspectief de beste oplossing voor je.

Omdat onze kennis dicht bij elkaar zit, kunnen we flexibel werken en snel schakelen. We gaan pragmatisch te werk, denken mee en we leveren op tijd en binnen budget. Ook ná oplevering blijven we graag betrokken. We zeggen niet voor niks #PlatformPerfection.

Data Integration

Overal en altijd optimaal werken als vanzelfsprekend

Read more

Digital Experience Platform

Bied je klanten de ultieme online customer journey

Read more