<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

itoperations IT Operations

De continuïteit van je systemen gaat voor alles

Vele factoren, zowel intern als extern, zijn van invloed op het functioneren, de continuïteit en het succes van je online platform of workspace. Nalta helpt je hierbij met een breed scala aan IT-diensten, gericht op het in topconditie houden van je infrastructuur en integraties. Hetzelfde geldt voor je software, want ook die heeft regelmatig onderhoud nodig. Dankzij onze DevOps-ontwikkelaanpak is er altijd alignment tussen developers en het operationele team.

Bouwen en beheren

 

Bouwen én beheren

Wat de mensen van Nalta bouwen, kunnen we ook beheren. Handig voor je is dat we nauwe banden onderhouden met diverse fabrikanten en leveranciers. Daarom zijn we graag jouw aanspreekpunt voor service-aanvragen.

Daarnaast bieden we je direct beschikbare kennis als het gaat om infra, data-integratie en software. Omdat we ook je business kennen, begrijpen we je vragen en de achterliggende uitdagingen. Zo kunnen we je sneller en beter helpen. #PlatformPerfection in optima forma.

Zo werkt het

IT Operations ligt in het verlengde van onze core solutions datacenter, data-integratie en software ontwikkeling. Bij niet door ons geleverde systemen beoordelen we na een intake en validatie of we je kunnen helpen. We werken met standaarden (ITIL) en kwaliteitsnormeringen (ISO), maar afspraken zijn individueel af te stemmen. Samenwerken kan via:

  • Strippenkaart. Je neemt vooraf een aantal uren af tegen gereduceerd tarief. Beschikbaarheidsgarantie vanaf twee dagen.
  • Expertdesk. Kennis beschikbaar op afroep. Abonnement per jaar.
  • ITSM. Nalta neemt het volledige beheer van je infra over.
  • Softwarebeheer

Zo werkt het

 

Nederlandse partij

 

Nederlandse partij, lokale resources

Als je met de mensen van Nalta samenwerkt, merk je hoe fijn een Nederlandse partij is met lokale resources. Je kent de mensen met wie je werkt, vaak zelfs persoonlijk, en dat geeft vertrouwen.

Die mensen zijn echte specialisten in hun vakgebied, die zelf verstoringen oplossen en uitdagingen oppakken. We zijn dan ook zeker geen doorgeefluik van problemen. We zijn op z’n sterkst als je ons inschakelt voor tweedelijnssupport. IT’ers onder elkaar, dat praat nu eenmaal een stuk makkelijker.

Software Development

Software is de motor achter elk online platform

Read more

Datacenter

Betrouwbare en schaalbare datacenter oplossingen voor MKB-bedrijven

Read more