<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Datacenter Datacenter

Betrouwbare en schaalbare datacenteroplossingen voor MKB-bedrijven

Als je gaat werken vanuit de cloud, kun je nog steeds niet zonder betrouwbare hardware. Als Platinum Partner van Dell bieden we je het beste van het beste. Meestal als hybride oplossing: je eigen infrastructuur gecombineerd met de publieke cloud. Zo ben je 365/24/7 verzekerd van een optimale performance en maximale flexibiliteit voor omgevingen met 50 tot 1.000 werkplekken en meer.

Datacenter Kennisclub

 

Kennisclub, geen dozenschuivers

De mensen van Nalta zijn geen dozenschuivers, maar een kennisclub die gaat voor #PlatformPerfection. Van de start van een project (sales-advies) tot en met oplevering en beheer van je Datacenter-oplossing.

We zijn sterk in thema’s als business continuity (o.a. dataprotectie) en hyper converged (VXRail), maar ook in migraties. We hebben een eigen serviceorganisatie van consultants, engineers en beheerders, die zelfs voor collega-resellers werkt. Als dienstenpartij zijn we specialist in datacenters én in de data-integratie en softwarelaag.

Denken vanuit de (business) vraag

Bij Nalta werken we graag samen met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten, waaronder Dell Technologies (Dell Innovatie partner van het jaar in 2019), Microsoft, VMware, Veeam en AWS.

Ook onder andere partijen als Buyitdirect en Centralpoint nemen onze diensten af voor hun klanten. Goed om te weten: wij denken altijd vanuit de (business)vraag en niet vanuit een productrichting. Jouw vraag bepaalt of we cloud of on premises adviseren. En welke leverancier we inschakelen.

Datacenter Business

 

Datacenter Work

 

Onze datacenterwerkwijze

In tegenstelling tot AGILE gebaseerde softwaregedreven projecten, hanteren we bij onze datacenterprojecten het WADIM-principe:


Workshop
Je vertelt wat je wilt, wij vertellen wat er kan. Veel voorkomende vorm is As IS – To BE; wat heb je nu, waar gaan we heen.


Assessment
Het in kaart brengen van de huidige omgeving. Inclusief meten. Hoeveel capaciteit heb je nu qua servers, storage etc. IOPS, bandbreedte, opslagcapaciteit, CPU’s etc. bepalen de load op systemen van workloads.


Design
Aan de hand van de workshop, het plan en assessment maken we een maatwerkdesign voor de nieuwe omgeving.

Implementatie
Implementeren van de nieuwe omgeving en mogelijk migreren van de oude omgeving. Soms maken we gebruik van standaard bouwblokken, zoals een Nalta vBundle. Een set van gestandaardiseerde diensten voor het bouwen van een datacenter.


Manage
Het in beheer nemen van de omgeving op basis van een ITSM-contract.

IT Operations

De continuïteit van je systemen gaat voor alles

Read more

Data Integration

Overal en altijd optimaal werken als vanzelfsprekendheid

Read more