<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

dataintegration Data Integration

Overal en altijd optimaal werken als vanzelfsprekendheid

‘Cloud first’ is de vaak gehoorde wens van klanten. En waarom ook niet; je data en applicaties in de cloud is veilig, betrouwbaar en efficiënt. De grootste uitdaging ligt in de verandering van het IT-landschap, met name in het integreren van data en applicaties. Hiervoor leveren we maatwerk en maken we gebruik van de gestandaardiseerde oplossingen Nalta Homebrew en Dell Boomi.

Internationale speler

 

Maatwerk of gestandaardiseerd

Bij data-integratie was maatwerk lange tijd de norm. Met Dell Boomi en Nalta Transformatie Service bieden we je ook twee gestandaardiseerde oplossingen, die uitblinken in beschikbaarheid en schaalbaarheid en vaak ook nog voordeliger zijn.

Dell Boomi is een cloudgebaseerd integratieplatform met mogelijkheden voor API, Master Data Management, ESB, EDI en Workflow. Door onze uitstekende relatie met Dell Boomi kun je zeer snel schakelen. De flexibiliteit van een lokale Nederlandse speler én de slagkracht van een grote Amerikaanse corporate!

Hoe ver wil je gaan?

De mensen van Nalta beschikken over jarenlange ervaring met datagedreven werken. Als geen ander snappen we het belang van data voor je business.

Ruim tien mensen houden zich binnen Nalta bezig met deze solution, zowel aan de infra- als de applicatiekant. We realiseren snel en gestandaardiseerd (low code) integraties en waar mogelijk hanteren we de API first-strategie. Hoe ver je wilt gaan, bepaal je zelf. Start bijvoorbeeld met de koppeling van SalesForce aan je ERP-pakket.

API

 

Award

 

Boomi Emerging Technology Award

Wat we ontwikkelen op het gebied van data-integratie werkt. Gegarandeerd, on time en binnen budget. En dankzij #PlatformPerfection blijven we betrokken. Als we voor je aan de slag gaan, denken we data gedreven: integratie, transformatie, management, security en governance.

Onze gecertificeerde en ervaren architecten helpen je met de vertaling van bedrijfsprocessen naar je uiteindelijke digitale omgeving. Dat deden we eerder al met digitalAngel (bekroond met de Boomi Emerging Technology Award), TrackTable en de Harmonie app van North Sea Port.

Software Development

Software is de motor achter elk online platform

Read more

Datacenter

Betrouwbare en schaalbare datacenter oplossingen voor MKB-bedrijven

Read more