<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
on november 14, 2018 transformation nalta solutions

Nalta Solutions 5 - Unbox the Dell EMC IDPA

Subscribe to Email Updates

In Nalta Solutions 5 een unieke opname met Willem Wismans van Copaco en Matthew van Vooren van Nalta. We hebben de hand weten te leggen op de eerste Integrated Data Protection Appliance – de IDPA4400 - in Nederland, die we hebben uitgepakt en van binnen en buiten hebben bekeken. Na een eenvoudige installatie procedure is het systeem beschikbaar en kijken we rond in de overzichtelijke management interface. Data Protectie is niet populair, maar met de nieuwe Data Protectie appliance wordt je keuze voor Dell EMC wel heel gemakkelijk gemaakt. Geïnteresseerd om de Data Protectie appliance zelf uit te proberen? Laat het ons weten!

 

 

 

Vincent van der Linden

Business Developement Manager Dataprotectie bij Nalta.com Na een aantal jaar bezig te zijn met het ontwikkelen van de vraag uit de business en te beantwoorden met toon aangaande revolutionaire datamanagement oplossingen welke data verplaatsing, herstelbaarheid en beheer automatiseert en het begeleiden van een team van Storage (Sales) Specialisten bij een van de snelst groeiende storage vendoren in de markt heb ik een groot media bedrijf geholpen een cloud dienst te ontwikkelen voor niet Media klanten. Omdat storage blijft trekken heb ik me in de afgelopen jaren gericht op de nieuwe storage ontwikkeling NVMe genaamd en heb geholpen NVMe startups voet aan de grond te krijgen in Europa. Bij Nalta, richt ik me naast het managen van het delivery team, weer op het ontwikkelen en beantwoorden van IT-transformatie en Dataprotectie vraagstukken.