<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Wij zijn de mensen van Nalta

De mensen van Nalta, dat zeggen we bewust zo. Want bij alles wat we bedenken, ontwikkelen en implementeren draait het om mensen. Om opdrachtgevers, gebruikers, medewerkers. Voor en vooral mét elkaar ontwikkelen we online platforms voor nu en straks. Zetten we de digitale transformatie in gang. En helpen we onze partners, want zo zien we onze klanten, bij het realiseren van hun ambities. Met #PlatformPerfection. En met krachtige solutions voor de IT-uitdagingen van nu en straks.

Amsterdam Arena-1
De kik
Almere
Miles
Vivatech
Tech
Innovatie Ralph
Podcast Bob
Airtime
Gala
Entrepreneurs
SxSW
Geert teleconf
B
Podcast BFT
Morton
People not titles
Podcast
Awards
Wateringen

Voor wie we werken

Dit is het mooie van Nalta. Ondanks de relatief compacte omvang van ons bedrijf - zo’n 40 mensen, werken we voor opdrachtgevers van naam. Internationale spelers. Startups. MKB-bedrijven. En alles ertussen. Het belangrijkste is dat je het met ons samen wilt doen. Wij hebben jou nodig. En jij ons. Ongeacht of je een compleet nieuw online platform wilt lanceren of op zoek bent naar krachtige data- of IT-oplossingen. Alle kennis hebben we in eigen huis. Daarnaast ontwikkelen we ook eigen platformen, zoals digitalAngel, TrackTable en Datumprikker.

Wat maakt de mensen van Nalta uniek?

Groot én klein genoeg

Bij ons ben je geen ticketnummer. We partneren. Samen aan de slag dus en zo veel mogelijk met dezelfde mensen werken. Dat geeft vertrouwen en wederzijds respect. We zijn klein genoeg om flexibel te opereren. En groot genoeg voor complexe en omvangrijke projecten.

Young professionals én ervaren seniors

Kennis, zeker als het over IT gaat, is dynamisch en verandert bijna met de dag. Tegelijk is ervaring in ons vakgebied van onschatbare waarde. Daarom bestaat ons team uit young professionals, vaak net afgestudeerd, en uit ervaren seniors in het vak. Met een gezonde laag ertussen.

Alles in eigen huis

Als we voor je aan de slag gaan, doen we dat in Almere of Wateringen. Niet vanuit het Verre Oosten of een andere exotische bestemming. We houden niet zo van outsourcen. Wel van korte lijnen. Dus hebben we alles in eigen huis om jouw project van A tot Z uit te voeren.

Drive, passie en energie

Dat zeggen meer bedrijven van zichzelf. Maar als je de mensen van Nalta ontmoet, snap je wat we bedoelen. Wij graven dieper. Vragen langer door. En gaan altijd tot het uiterste. Onze liefde en passie voor technologie zit heel diep. Bij ons allemaal. Dat maakt écht het verschil.

Degelijke oplossingen, innovatieve technologie

Bij Nalta gaan we altijd voor het beste resultaat. Ongeacht de aard of omvang van de uitdaging. Met evenveel passie en energie werken onze professionals aan betrouwbare IT-infrastructuur en front-end softwareprojecten als aan de ontwikkeling van innovatieve online platforms.

Hoofdaannemer én regisseur

Projecten voeren we uit in eigen beheer. Je hebt één aanspreekpunt en werkt meestal met dezelfde mensen. Soms treden we ook op als hoofdaannemer, zoals bij blue force tracking. Dan zijn er ook derde partijen betrokken - bijvoorbeeld een sensorleverancier. Ook dan blijft Nalta je aanspreekpunt.

Ontmoet de mensen van Nalta

Niet allemaal tegelijk, dat is wat veel voor nu. Maar we vinden het wel leuk om een paar mensen van Nalta hieronder alvast aan je voor te stellen.

Waarom wij werken bij Nalta

“Nalta is geen familiebedrijf, maar zo voelt het wel als je hier werkt. Dat zie je bijvoorbeeld aan hoe lang mensen hier blijven. Het verloop is minimaal. Gewoon, omdat de sfeer hier top is. Je hebt inbreng in je projecten en je kunt écht het verschil maken. Bovendien werken we aan mooie projecten voor internationaal bekende opdrachtgevers. Dat vind ik echt tof.”

Anton_WEB
Anton Tijdens Technical Solution Architect
Bij Nalta werk je aan écht uitdagende projecten
Nalta werkt voor en met aansprekende, internationale klanten
Werken bij Nalta voelt als werken bij een familiebedrijf
Bij Nalta bieden we je uitstekende groeimogelijkheden
We hebben bij Nalta een ongekende passie voor technologie
Nalta heeft korte lijnen en een platte organisatiestructuur

Kom je bij ons werken?

Ben jij een developer, projectmanager, servicedeskmedewerker of heb je andere ambities op het gebied van IT-transformatie, software development, data-integratie, datacenters, IT security of IT operations? En werk je graag in teamverband?

 

We horen graag van je

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Almere

Jool-Hulstraat 4
1327 HA Almere
Nederland

+31 (0)88 882 2201

 

Den Haag

Turfschipper 7-9
2292 JC Wateringen
Nederland

+31 (0)88 882 2280