<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nalta Explores 30 - Met Jeannine naar de Nordics

By Mike Veldhuis on 13-dec-2018 11:29:30

Deze week in Nalta Explores een open gesprek met Jeannine Peek in de huiskamer van Nalta op het Dell Technologies Forum. Jeannine vertelt over haar nieuwe rol bij Dell EMC, de wereld van IT en Digitale Transformatie en over haar vorige rol als General Manager bij Dell EMC Nederland. Ook spreken we over startups en ondernemen onze gezamenlijke passie!

 

 

Continue Reading

Nalta Solutions 7 - We moeten iets doen. Maar wat

By Vincent van der Linden on 8-dec-2018 10:00:00

In Nalta Solutions 7 weer een mooie opname met Sven Haers. We hebben het nu al vaak gehad over de balans tussen de recovery point objective en de recovery time objective. Sven legt de verschillen uit en introduceert de decision time objective. Zonder een besluit van management kan je bij grote (ver)storingen niet eens beginnen met herstellen. Data Protectie is niet populair, maar met de onderbouwing van Sven wordt je keuze hoe je je dataprotectie oplossing moet gaan inrichten wel heel gemakkelijk gemaakt. Geïnteresseerd om verder over Data Protectie te praten? Laat het ons weten! www.nalta.com/meet-vincent-vanderlinden

Geïnteresseerd om uw Datacenter te meten?
Laat het ons weten! https://www.nalta.com/meet-vincent-vanderlinden

 

Continue Reading

Nalta Explores 29 - Dell Technologies Forum 2018

By Mike Veldhuis on 6-dec-2018 15:13:54

Zoals vorige week al aangekondigd, deze week weer een Nalta Explores en een volle ook! We waren als Gold Sponsor aanwezig op het Dell Technologies Forum 2018. Een inspirerend event in de Fabrique in Maarssen. Het forum is het Dell EMC event waarbij partners, klanten, Dell EMC en startups bij elkaar komen. Voor deze aflevering heb ik 5 interessante personen geïnterviewd, ieder met zijn eigen invalshoek op en werkterrein binnen IT en Digitale transformatie: Roelof Holwerda, Henk Kooij, Jaap Kommandeur, Roy Bogaert en Eva Rennen. Veel kijk plezier met deze extra lange aflevering van Nalta Explores vanaf onze stand op het innovatieplein!

 

 

Continue Reading

Nalta Solutions 6 - Gissen is missen

By Vincent van der Linden on 30-nov-2018 10:03:39

In deze aflevering een gesprek met Ruud Mulder van Dell EMC. Hier wordt uitgelegd hoe je als klant het giswerk kan verminderen, dat vaak gepaard gaat met de uitbreiding van het datacenter, met een Live Optics-analyse, die meestal 24 uur of minder in beslag neemt. Na een eenvoudige installatie is de analyse en rapportage voor processor kracht, geheugen verbruik, opslag trend analyses en data protectie optimalisaties beschikbaar in een overzichtelijke interface. Geheel gratis en als perfect uitgangspunt voor uw vernieuwing of uitbreiding voor u beschikbaar.

Geïnteresseerd om uw Datacenter te meten?
Laat het ons weten! https://www.nalta.com/meet-vincent-vanderlinden

 

Continue Reading

Nalta Explores 28 - Menselijke transformatie

By Mike Veldhuis on 22-nov-2018 13:59:37

Deze week te gast in Nalta Explores: Stefan Duijndam van Ingram Micro. Een ontspannen gesprek over digitale transformatie, de rol van de distributeur in een veranderende IT wereld en hoe je je als mens kunt transformeren. Stefan gaat komend jaar voor de tweede keer Alpe d'HuZes rijden!

Steun Stefan via de volgende link: Link

 

 

Continue Reading

Nalta Explores 27 - De brug van IT naar Digitale Transformatie

By Mike Veldhuis on 15-nov-2018 12:20:14

In de aanloop naar het Dell EMC Forum waar Nalta.com als Gold Sponsor betrokken is, gaat deze week de Nalta Explores aflevering over de brug tussen IT en Digitale Transformatie. Vincent van der Linden business development manager wordt geinterviewd over de invloed van IT Transformatie, het optimaal inzetten van IT Infrastructuur, op een goed functionerende Digitale Transformatie strategie. We staan verder stil bij onze rol op het Dell EMC Forum, waar we een presentatie zullen geven over dit boeiende onderwerp.

Stemmen op de IoT Award: https://dutchitawards.nl/stemmen
Inschrijven Dell EMC Forum: https://www.nalta.com/dellemcforum

 

 

Continue Reading

Nalta Solutions 5 - Unbox the Dell EMC IDPA

By Vincent van der Linden on 14-nov-2018 12:10:53

In Nalta Solutions 5 een unieke opname met Willem Wismans van Copaco en Matthew van Vooren van Nalta. We hebben de hand weten te leggen op de eerste Integrated Data Protection Appliance – de IDPA4400 - in Nederland, die we hebben uitgepakt en van binnen en buiten hebben bekeken. Na een eenvoudige installatie procedure is het systeem beschikbaar en kijken we rond in de overzichtelijke management interface. Data Protectie is niet populair, maar met de nieuwe Data Protectie appliance wordt je keuze voor Dell EMC wel heel gemakkelijk gemaakt. Geïnteresseerd om de Data Protectie appliance zelf uit te proberen? Laat het ons weten!

 

Continue Reading

Nalta Explores 26 - Dell Boomi World 2018 Las Vegas

By Mike Veldhuis on 8-nov-2018 12:00:00

Div is the star of Nalta Explores 26. She is responsible for product & solution marketing at Dell Boomi. We talked about the amazing Dell Boomi World event, the Award digitalAngel has won and a little bit about traveling. Have fun watching!

Stemmen op de IoT Award: https://dutchitawards.nl/stemmen
Inschrijven Dell EMC Forum: https://hubs.ly/H0fmm9j0

 

 

Continue Reading

Nalta Explores 25 - Nomination IoT Innovator of the Year

By Mike Veldhuis on 1-nov-2018 11:40:51

Deze week een ultra relaxte aflevering van Nalta Explores met Jan van 't Klooster van Dell EMC. Vol trots, maar wat onhandig, laten we de nominatie zien van Dutch IT Channel: IoT Innovator of the Year! Stemmen! We kijken terug op de afgelopen weken en vooruit naar Dell Boomi World dat volgende week is in Las Vegas. Tenslotte een oproep om je in te schrijven voor het Dell EMC Forum dat 4 december wordt georganiseerd in Maarssen. Nalta zal daar een sessie geven over Internet of Things!

Stemmen op de IoT Award: https://dutchitawards.nl/stemmen
Inschrijven Dell EMC Forum: https://hubs.ly/H0fmm9j0

 

 

Continue Reading

Nalta Solutions 4 - Dell EMC Customer Loyalty Program

By Vincent van der Linden on 30-okt-2018 12:40:33

In Nalta Solutions 4 een interview met Roel de Bruijn van Dell EMC. Data Protectie is niet populair, maar met de nieuwe Data Protectie oplossingen en het Dell EMC Future-Proof Loyalty Programma wordt je keuze voor Dell EMC wel heel gemakkelijk gemaakt. Roel vertelt welke 9 garanties waaronder de satisfaction guarantees, investment protection en deduplicatie resultaten door Dell worden gegarandeerd en waar je als klant dus geen risico meer hoeft te lopen.

 

Continue Reading