<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Blog: The Platform, deel 8 What about today?

How to become a data driven company

In The Platform bespreken we in vier podcasts en blogposts steeds één specifiek thema. Onze waardevolle content serveren we aan je als bite size snack. In deze tweede serie podcasts gaan we in op de mogelijkheden hoe je een datagedreven bedrijf wordt. Mike Veldhuis van Nalta gaat hierover uitgebreid in gesprek met Ed Macosky, head of products bij Boomi. Van elk gesprek hebben we een blogpost gemaakt. Deze eerste gaat over het op orde krijgen van je data-omgevingen. Een cruciaal onderdeel als je een datagedreven bedrijf wilt worden.


Alle aandacht voor je doelen

Alles met alles en iedereen met iedereen willen verbinden. Taken vergaand automatiseren en vooral openstaan voor innovatieve mogelijkheden. Dat is zo’n beetje wat de gebruikers van Boomi verbindt. En het worden er steeds meer; van banken tot bedrijven die aan de slag gaan met hun klanten en van IoT-projecten tot organisaties die taken vergaand willen automatiseren. Boomi biedt een breed scala van het beste gereedschap dat er is om hiermee aan de slag te gaan. Het ligt dan ook aan de basis van veel oplossingen die Nalta in Nederland op de markt brengt. Een van de belangrijkste voordelen is dat je amper kennis nodig hebt van programmeren en code. Je kunt hierdoor al je aandacht richten op het realiseren van je doelen en het oplossen van je uitdagingen. Dat is ook veel interessantere materie!

episode8

Blue Force Tracking


Een zeer aansprekend project dat we met Nalta in Nederlandland hebben gedaan met Boomi, is Blue Force-tracking. Een efficiënt IoT-platform om politieagenten en stewards op en rond de Amsterdam Arena te beschermen. Dankzij Boomi konden de reeds beschikbare camerasystemen in en rondom de Arena worden geïntegreerd in een toekomstbestendig systeem, dat gebruik maakt van sensoren in de kleding van stewards. De combinatie van technologieën maakt dat zeer snel kan worden bepaald of iemand ondersteuning nodig heeft. Zonder dat er handmatige handelingen voor nodig zijn. Mooi natuurlijk, maar tegelijk moeten we op onze hoede blijven als het gaat over connected data. Soms kan er ook te veel en komt de privacy of veiligheid van mensen in gevaar. Daar moeten we ons van bewust blijven en scherp blijven!

Tot zover een bite size snack samenvatting van het laatste deel van How to become a data driven company. Het hele verhaal met alle ins & outs luister je hier

Wil je graag de podcast beluisteren? Je vindt de afleveringen hier.

Wil je de video bekijken? Je vindt hem hier op Youtube.

In co-creation with Boomi and Dell Technologies

Dell Boomi dutchcloudcommunity.nl/wp-content/uploads/2021/...