<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

The Platform

Explore the digital world with us

Het ontwikkelen van perfecte platforms is de corebusiness van de mensen van Nalta. Maar omdat we gewoon mensen zijn, communiceren we ook graag en veel. Daarom: tof dat je hier bent en welkom in de Nalta The Platform Lounge! Maak het jezelf gemakkelijk, dan gaan we samen op reis gaan in de digitale wereld.

Data-driven Innovation

Enjoy our new podcasts series The Platform

Heb je een kwartiertje? Dan mag je onze nieuwe podcastserie The Platform zeker niet missen. Samen met een vaste gast belichten we steeds in vier afleveringen een boeiend digitaal thema.

De tweede serie heeft als thema ‘Data-driven innovation’. Samen met Ed Macosky Head of Products bij Boomi praat Mike Veldhuis over hoe je je bedrijf data-driven maakt. Luister via je favoriete podcast-app of kijk op YouTube.

Nóg meer weten en zelf vragen stellen? Bekijk dan de de (Engelstalige) online Masterclass, verzorgd door Nalta en Boomi met als spreker Ed Macosky.


 

14 juli 2021 / 4:30pm - 5:30pm CEST

Online Masterclass Data-driven Innovation

 

Masterclass Data-driven Innovation

 

De exponentiële groei van data binnen organisaties vereist data en applicatie integratie om bedrijfsdoelstellingen te optimaliseren voor de business.

Hoe doe je dat echter? Waar begin je? Hoe ziet de gewenste architectuur eruit?
Al deze vragen (en meer) worden in deze masterclass beantwoord door Ed Macosky, SVP & Head of Products @Boomi en Mike Veldhuis, Sales Director & Co-founder @Nalta. Ook gaan ze in op trends en kansen met IoT, Machine Learning en Blockchain.

Watch here

Platform Perfection by Nalta

Zoals gezegd: platforms ontwikkelen is onze corebusiness. Grote en complexe, voor internationale opdrachtgevers. Maar ook kleinere voor nationale spelers. Hieronder wat voorbeelden: