<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nalta Lounge

Explore the digital world with us

Het ontwikkelen van perfecte platforms is de corebusiness van de mensen van Nalta. Maar omdat we gewoon mensen zijn, communiceren we ook graag en veel. Daarom: tof dat je hier bent en welkom in de Nalta Lounge! Maak het jezelf gemakkelijk, dan gaan we samen op reis gaan in de digitale wereld.

Prepare for the intelligent future

Enjoy our new podcasts series The Platform

Heb je een kwartiertje? Dan mag je onze nieuwe podcastserie The Platform zeker niet missen. Samen met een vaste gast belichten we steeds in vier afleveringen een boeiend digitaal thema.

De eerste serie heeft als thema ‘Prepare for the intelligent future’. Samen met Michael Morton VP, Dell Fellow, Dell Technologies Data Strategy and Development praat Mike Veldhuis over hoe je je bedrijf transformeert naar een intelligente business. Luister via je favoriete podcast-app of kijk op YouTube.

Nóg meer weten en zelf vragen stellen? Schrijf je dan in voor de (Engelstalige) online Masterclass, verzorgd door Michael Morton.


 

29 april 2021 / 4pm - 5pm CEST

Online Masterclass Prepare for the intelligent future

 

Masterclass Prepare for the intelligent future w w

 

In deze niet-te-missen Masterclass gaat Michael Morton VP, Dell Fellow, Dell Technologies Data Strategy and Development, dieper in op de mogelijkheden om je bedrijf te transformeren naar een intelligente business. Leer alles over de perfecte data strategy en ontdek waardevolle industry insights. Je hebt bovendien de mogelijkheid om zelf vragen te stellen. En één ding is zeker: na deze ultieme sessie haal je gegarandeerd meer uit je eigen data!

Schrijf je nu in voor in voor de (Engelstalige) online Masterclass van Michael Morton.

Register

Platform Bake off

Yes, we’re on air on Clubhouse

In de Platform Bake Off praten Mike Veldhuis en Willemijn Waterbolk je wekelijks bij over de zin, onzin, waarde, gekte of wat dan ook van één digitaal platform. Social media, communicatie, software… maakt niet uit. Samen met een bekende of minder bekende gast gaan we op luchtige wijze even de diepte in om het platform van zijn/haar keuze de hemel in te prijzen. Of met de grond gelijk te maken. Be there!

Copy of The Platform Bake Off

Platform Perfection by Nalta

Zoals gezegd: platforms ontwikkelen is onze corebusiness. Grote en complexe, voor internationale opdrachtgevers. Maar ook kleinere voor nationale spelers. Hieronder wat voorbeelden: