<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

The Platform

Explore the digital world with us

Het ontwikkelen van perfecte platforms is de corebusiness van de mensen van Nalta. Maar omdat we gewoon mensen zijn, communiceren we ook graag en veel. Daarom: tof dat je hier bent en welkom in de Nalta The Platform Lounge! Maak het jezelf gemakkelijk, dan gaan we samen op reis gaan in de digitale wereld.

The Great balancing act

Enjoy our new podcasts series The Platform

Heb je een kwartiertje? Dan mag je onze nieuwe podcastserie The Platform zeker niet missen. Samen met een vaste gast belichten we steeds in vier afleveringen een boeiend digitaal thema.

De derde serie heeft als thema ‘the Great Balancing Act’. Samen met Jas Sagoo Head of Solutions Engineering, international bij Auth0 praat Mike Veldhuis over identity en access management. Luister via je favoriete podcast-app of kijk op YouTube.

Nóg meer weten en zelf vragen stellen? Registreer dan voor de (Engelstalige) online Masterclass, verzorgd door Nalta en Auth0 met als spreker Jasmit Sagoo.


 

7 oktober 2021 / 4:00pm - 5:00pm CEST

Online Masterclass
The great Balancing Act

 

Masterclass 3 45 Google Ads

 

Het wordt steeds belangrijker om gebruik te maken van gespecialiseerde beveiligingsoplossingen. In deze masterclass praten we je bij samen met Jasmit Sagoo van Auth0. Hij is specialist op gebied van identity en access oplossingen.

 

Hoe beveilig je een online platform en blijft deze ook makkelijk toegankelijk? Hoe pas je de beschikbare beveiligingsstandaarden op je omgeving toe? Hoe kan je snel een I&A oplossing implementeren en tegelijk een schaalbare oplossing neerzetten? Deze vragen (en meer) worden beantwoord in de masterclass the Great Balancing Act. Toegang is gratis schrijf je vandaag nog in!
 

Register

Platform Perfection by Nalta

Zoals gezegd: platforms ontwikkelen is onze corebusiness. Grote en complexe, voor internationale opdrachtgevers. Maar ook kleinere voor nationale spelers. Hieronder wat voorbeelden: