<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitalexperienceplatform Digital Experience Platform

Bied je klanten de ultieme online customer journey

De backend-omgeving van je online platform, is dé plek waar het gebeurt. Maar het zijn de gebruikers van het platform - mensen dus, die bepalen of je succesvol bent of niet. Daarom is de frontend-ontwikkeling zeker zo belangrijk. We creëren een perfecte beleving voor klanten en gebruikers op elk device, zelfs als ze tussendoor wisselen van device.

20 jaar ervaring

 

Ruim 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar bouwen we frontend UX-oplossingen en doen we CMS-implementaties. Vijftien jaar lang gebruikten we ons eigen CMS, nu kiezen we voornamelijk headless CMS-oplossingen, Umbraco en Progress Sitefinity.

Onze kracht, en een belangrijk deel van ons onderscheidend vermogen, ligt in het feit dat we sterk zijn in de combinatie met goede backend-omgevingen. Maar ook vanuit een andere invalshoek vertalen we met Boomi Flow je bedrijfsprocessen efficiënt naar digitale processen.

Testen, leren, bijsturen en tunen

Pragmatische oplossingen die werken, dat is waarmee de mensen van Nalta je kunnen helpen. On time en binnen budget. Onze betrokkenheid stopt niet bij het opleveren van je project. We zeggen niet voor niks #PlatfomPerfection.

We blijven met je meedenken en continu vooruitkijken. Het betekent ook dat we gezond kritisch zijn. We willen écht meerwaarde bieden en daar halen we alles voor uit de kast. GUI-optimalisaties zijn hierin zeer belangrijk. Testen, leren, bijsturen en tunen dus.

Testen sturen

 

Draagvlak

 

Draagvlak creëren

De meeste techneuten, zowel aan klantzijde als intern bij Nalta, kunnen het doorgaans prima vinden onderling. Maar we willen meer dan technische perfectie. Daarom haakt ook je afdeling marketing en communicatie aan bij jouw project.

Zij weten immers functioneel precies wat ze willen bereiken en zijn een waardevolle sparringpartner voor ons. Daar staan we volledig voor open. Ook brengen we graag zelf de nodige kennis in over digitale marketing en growth hacking.

Software Development

Software is de motor achter elk online platform

Read more

Data Integration

Overal en altijd optimaal werken als vanzelfsprekendheid

Read more