<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

The Big IT Battle

Assignment 2: Connect your data to the cloud

Hoe zorgt u ervoor dat data wel up-to-date blijft. En hoe realiseert u dat lokale data realtime met de publieke Cloud wordt gekoppeld? Applicaties en data staan al lang niet meer op een centrale plek binnen uw organisatie. Onder invloed van SaaS en PaaS is het niet uitzonderlijk dat uw CRM -pakket in de publieke Cloud draait en uw ERP -omgeving in uw eigen datacenter. Dit is de wereld die vraagt om iPaas, Integration Platform as a Service, de wereld van Dell Boomi.

 

 

 

Met Dell Boomi Atomsphere verzorgt Nalta de integratie van applicaties en gegevensbronnen. Dit doen we zowel voor het uitwisselen van data tussen verschillende eigen databronnen, het verrijken van data tijdens de overdracht (transformatie) als voor het koppelen aan systemen van klanten en leveranciers. 

Applicatie- en data- integratie speelt een zeer belangrijke rol bij digitale transformatie, om uw huidige businessmodel om te zetten in een digitaal businessmodel. Een belangrijke randvoorwaarde voor digitale transformatie, is het op orde brengen van uw data-huishouding. Kwaliteit van data, beschikbaarheid, schaalbaarheid en security zijn daarin de belangrijke thema's. Nalta kan met het Dell Boomi portfolio een onderscheidende rol spelen bij uw transformatie proces. 

Meer te weten komen, hoe u kunt winnen met Nalta? Hieronder vindt u meer verwijzingen naar informatie over Nalta, Boomi en Digitale Transformatie:

 

Dell Boomi Webinar
In deze online sessie laten we zien wat Dell Boomi Atomsphere kan betekenen voor uw organisatie. We bouwen aan de hand van een voorbeeld live een koppeling tussen twee applicaties. Tevens laten we u de beginselen zien van realtime data-transformatie. Deelname aan het webinar is kosteloos.
26 juli 2018 - Dell Boomi Webinar Register Now!

 

Digital Vision Workshop
Vele organisaties zijn op zoek naar manieren om hun business te digitaliseren. Digitale transformatie is een gevleugeld begrip geworden, maar hoe kan deze nu concreet en praktisch  worden omgezet in een strategie voor een organisatie. Neem deel aan onze Digital Vision Workshop, zodat u in staat wordt gesteld om versneld met digitale transformatie te starten.
Digital Vision Workshop Apply now!

 

Blog over digitale transformatie met Jan van 't Klooster van Dell EMC

In aflevering 1 van de videoserie 'Nalta Explores' spreken we met Jan van 't Klooster van Dell EMC  over digitale transformatie. In een rustige setting bij B. Amsterdam, hebben we het over de rol van Jan en Dell EMC in veranderingstrajecten. Vragen die aan de orde komen zijn: Hoe gaat Jan om met klanten in de verschillende fasen van transformatie? Zien klanten Dell EMC als software leverancier en als gesprekspartner bij digitale transformatie? Tenslotte wat is de rol van Dell Boomi bij Digitale transformatie trajecten?

Blog Digital Transformation Watch now!

Assignment Nr 1: Recover a Data Loss

Our partnerships