<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

The Big IT Battle

Assignment 1: Recover Data Loss

Het herstellen van dataverlies kan een stressvolle ervaring zijn. Op het moment dat je data kwijtraakt, realiseer je je vaak pas hoe waardevol je data is. Met de huidige complexiteit van databronnen en applicaties wordt het steeds moeilijker om voor een integrale dataprotectie-aanpak te kiezen. Een aanpak die er voor zorgt dat de business continuïteit kan worden gewaarborgd.

 

 

 

Hoe breng je vooraf alle databronnen en applicaties in kaart? Hoe zorg je ervoor dat de eisen die de business stelt aan continu├»teit worden gekoppeld aan deze databronnen en applicaties? Hoe stel je een plan op zodat bij een calamiteit de IT organisatie weet hoe te handelen?

Onze consultants ondersteunen u bij de selectie en de inrichting van de dataprotectie-oplossing, kunnen de benodigde processen opstellen en onze serviceorganisatie kan het beheer van data- protectie geheel of volledig uit handen nemen.

Voor organisaties die de stress van dataverlies willen voorkomen, hebben we een Data Protectie Quickscan ontwikkeld. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Data Protection Quickscan Apply now!

Our partnerships