<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Job Posting v2
nalta logo new white

Vacature Software Tester

Ben jij een ervaren software tester?

Dan zijn we naar jou op zoek. Nalta werkt aan uiteenlopende software development projecten in binnen en buitenland en daarbij is een goed ingericht test proces natuurlijk onmisbaar. De werkzaamheden worden, afgezien van een incidenteel bezoek, uitgevoerd vanuit ons kantoor in Wateringen (Den-Haag), Almere of thuis. Als tester werk je in de sprints samen met de klant, front-end, back-end en database developers. Je levert zowel een bijdrage aan test-automation als aan de gebruikers tests.

Je hebt een belangrijke rol in het identificeren van de happy- maar vooral ook unhappy flows en daarvoor is een goed begrip van de functionele wens essentieel. Luisteren en de juiste vragen stellen is in dat opzicht een belangrijke vaardigheid, net als een structurele aanpak. Daarbij blijft het ook belangrijk om pragmatisch te werk te gaan en bevindingen op de juiste waarde te schatten en met gepaste prioriteit (en respect voor het team 😉 ) te communiceren. Samen met het team ga je voor een optimaal sprint resultaat en uiteindelijk Platform Perfection.

Als Nalta zijn we trots op de platformen en klanten waaraan en waarmee we werken. De complexiteit en impact zorgt er steeds opnieuw voor dat je wordt uitgedaagd en het werk blijft boeien en verbinden.

Wij zijn Nalta
Wij zijn de digitale partner voor onze klanten die de perfecte, dynamische online platformen bouwen. Met een vakbekwame teams in den Haag en Almere leveren we diensten voor elk aspect van IT & digitale transformatie en software ontwikkeling. Van strategie tot implementatie tot operatie. Van het leveren van IT Infrastructuur oplossingen, Internet of Things tot online applicaties. Dat is wat wij noemen: #platformperfection

Wat bieden wij?
- Informele werkomgeving met ruimte voor initiatief
- Veel cursussen en trainingen
- Het vak leren van professionals
- Gezellige borrel op de vrijdagmiddag

Wat vragen wij?
- Creatief in het oplossen van IT uitdagingen
- Minimaal HBO Diploma
- Communicatief vaardig
- Accuraat, professioneel en enthousiast!

Solliciteren
Past de functie en past Nalta bij je? Neem dan contact op middels het formulier op deze pagina of mail naar ronald.deboer@nalta.com. Stuur je ook je CV mee? We nemen hierna direct contact met je op. Bedankt voor de interesse!

Reageer vandaag nog!