<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Job Posting v2
nalta logo new white

Vacature Servicedesk Medewerker

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een full time servicedesk medewerker voor onze vestiging in Almere. Een servicedesk functie is bij Nalta een zeer uitdagende functie. Je werkt dagelijks met het delivery aan de meest innovatieve oplossingen voor en met klanten.

Als servicedesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers. Je neemt de telefonische meldingen aan, behandelt incidenten en voert changes uit middels de ITIL-methodiek.
Het up-to-date houden van documentatie, beheren van windowsomgevingen en implementeren van nieuwe omgevingen en oplossingen bij klanten vallen onder jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast voer je op regelmatige basis updates uit op hardware, Windows, VMware, Firewalls en switches.

Wij zijn Nalta
Wij zijn de digitale partner voor onze klanten die de perfecte, dynamische online platformen bouwen. Met een vakbekwame teams in den Haag en Almere leveren we diensten voor elk aspect van IT & digitale transformatie en software ontwikkeling. Van strategie tot implementatie tot operatie. Van het leveren van IT Infrastructuur oplossingen, Internet of Things tot online applicaties. Dat is wat wij noemen: #platformperfection

Wat bieden wij?
- Bruto startsalaris van € 2000
- Informele werkomgeving met ruimte voor initiatief
- Veel cursussen en trainingen
- Het ICT vak leren van professionals
- Gezellige borrel op de vrijdagmiddag

Wat vragen wij?
- Creatief in het oplossen van IT uitdagingen
- Minimaal MBO Diploma
- Communicatief vaardig
- Accuraat, professioneel en enthousiast!

Solliciteren
Past de functie en past Nalta bij je? Neem dan contact op middels het formulier op deze pagina of mail naar ronald.deboer@nalta.com. Stuur je ook je CV mee? We nemen hierna direct contact met je op. Bedankt voor de interesse!

Download Vacature

Reageer vandaag nog!