<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Front End Developer_donker.jpg
Naltacom_logo_wit.png

Vacature Medior C# .NET developer

Den-Haag (Wateringen) of Almere

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je in een vast team werkt aan uitdagende en innovatieve producten? Webbeat is op zoek naar een ervaren back-end developers.

Als .NET developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van C# .NET applicaties. Je denkt mee over functionele requirements en levert een bijdrage in het ontwerp en de architectuur.

Webbeat wordt vaak ingezet als partner bij de realisatie van nieuwe innovatieve online platformen en producten. We zijn actief in verschillende branches waaronder media, medisch en financieel. De techniek is hierin de rode draad. Webbeat is onderdeel van Nalta.com. Binnen Nalta.com zijn naast software development ook andere disciplines op het gebied van consultancy en infrastructuur aanwezig. De verschillende teams vullen elkaar aan om een totaal oplossing te kunnen bieden voor online platformen.

Binnen Webbeat zijn alle development disciplines vertegenwoordigd en vindt veel kennisuitwisseling plaats. Met elkaar zijn we continue bezig om de producten waaraan we werken te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. We hebben de gezamenlijk passie om optimale online producten te creëren.

Als team vinden we het belangrijk om continue in onszelf te investeren en steeds nieuwe technische doelen te stellen. Kun jij daar een bijdrage aan leveren?

 Functie-eisen

  • Relevant hbo/wo diploma;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring met C# en ASP.NET;
  • Ervaring met Azure, version control, automated tests en CI/CD;
  • Analytisch sterk, resultaat- en klantgericht, pragmatisch en flexibel
  • Je bent gek op techniek en volgt de laatste ontwikkelingen;
  • Sterk in het werken binnen een team.

 

Wat bieden we

  • Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden we je uiteraard een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden de flexibiliteit, professionele vrijheid en een informele werksfeer door de huidige collega’s zeer gewaardeerd.

Reageer nu!