<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Job Posting we like you too
nalta logo new white

Vacature Junior Account Manager

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een full time account manager IT en digitale transformatie voor onze vestiging in Almere. Een (junior) account manager functie is bij Nalta een zeer uitdagende functie. Je werkt dagelijks met het salesteam aan de meest innovatieve oplossingen voor en met klanten. De sales functie betekent dat je bestaande klanten bedient, maar ook dat je nieuwe klanten werft. Of dit nu gaat per telefoon, klant bezoek of online via onze geavanceerde digitale systemen.

Je wekt de interesse van klanten en je weet business vraagstukken naar technische oplossingen samen met het ervaren team van pre-sales collega’s te vertalen.

Wij zijn Nalta
Wij zijn de digitale partner voor onze klanten die de perfecte, dynamische online platformen bouwen. Met een vakbekwame teams in den Haag en Almere leveren we diensten voor elk aspect van IT & digitale transformatie en software ontwikkeling. Van strategie tot implementatie tot operatie. Van het leveren van IT Infrastructuur oplossingen, Internet of Things tot online applicaties. Dat is wat wij noemen: #platformperfection

Wat bieden wij?
- Een bruto startsalaris van 2750 euro
- Auto / vervoersregeling
- Een transparant bonussysteem
- De gelegenheid om het ICT sales -vak te leren van professionals
- Een creatieve werkomgeving

Wat vragen wij?
- Salesdrive
- Minimaal een HBO diploma
- Je spreekt en schrijft goed Engels
- Je hebt de intentie om je voor de langere termijn te binden

Solliciteren
Past de functie en past Nalta bij je? Neem dan contact op middels het formulier op deze pagina of mail naar mike.veldhuis@nalta.com. Stuur je ook je CV mee? We nemen hierna direct contact met je op. Bedankt voor de interesse!

Download Vacature

Reageer vandaag nog!