<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Front End Developer_donker.jpg
Naltacom_logo_wit.png

Vacature Front End Developer

We zoeken een top Angular developer als versterking van ons team waarbinnen we werken aan uitdagende en innovatieve online producten (geen projecten, geen detachering).

Functie

Ben jij een Front End Developer met ervaring in het bouwen van webapps met Angular of React? Wil je graag ontwikkelen aan innovatieve en uitdagende applicaties in een sterk team? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wij werken met een hecht team aan verschillende grote online producten waarbij we in veel gevallen verantwoordelijk zijn voor alle applicatie onderdelen en processen. Binnen ons team zijn dan ook alle disciplines vertegenwoordigd en vindt veel kennisuitwisseling plaats. Met elkaar zijn we continue bezig om de producten waaraan we werken te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

We geloven in de kracht van het team en de gezamenlijk passie om optimale online producten te creëren. Die focus betekent dat we ons niet bezig houden met detachering of het uitbesteden van development onderdelen.  

Als team vinden we het belangrijk om continue in onszelf te investeren en steeds nieuwe technische uitdagingen aan te gaan.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met Javascript en SPA frameworks;
  • Kennis van Angular, CSS, HTML en Javascript;
  • Je bent gek op techniek en volgt de laatste ontwikkelingen;
  • Sterk in het werken binnen een team.

Wat bieden we

Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving bieden we je uiteraard een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast worden de flexibiliteit, professionele vrijheid en een informele werksfeer door de huidige collega’s zeer gewaardeerd.

Vestiging

Den-Haag (Wateringen)

Meer vacatures klik hier

Reageer nu!