<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Websites

Front-end (website) development wordt vaak onderschat. Wij kennen alle ins-en outs en werken graag aan websites met een bijzondere uitdaging.

Webapplicaties

Wij ontwikkelen de webapplicatie waarmee je je business laat groeien. We veranderen complexe online vraagstukken in elegante en schaalbare oplossingen.

Mobile Apps

We ontwikkelen native apps voor iOS, Android en Windows vanuit een generieke gedeelde laag waarin we componenten kunnen hergebruiken.

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van online projecten waarin maatwerk een belangrijke rol speelt. Webapplicaties, -sites en apps vragen om efficiënte oplossingen waarin bouwblokken slim gecombineerd worden met maatwerk.

about-04.jpg

Wij zijn Nalta. Een team van specialisten met alle disciplines om van je volgende online project een succes te maken

Wij werken samen met onze klanten aan online projecten. Binnen ons team zijn alle technische disciplines voor de ontwikkeling van een online applicatie aanwezig, waaronder interface en interactie ontwerp, apps (native), front-end, back-end en cloud services. Uiteraard aangevuld met specialisten op het gebied van design, user experience, architectuur en security.

Development Services
Sparringpartner2.jpg

Uw Sparringpartner

Onze rol begint vaak als sparringpartner om ideeën te verfijnen en de aanpak te concretiseren. Daarna zijn we de bouwers, sterk in “getting the job done”. Daarbij zijn we flexibel en pragmatisch, aanpassen aan voortschrijdend inzicht is één van onze sterke punten.

Challenge.jpg

Ontwikkelen vanuit Nederland

Besteedt u veel werk uit via off-shoring, maar komt u tot de conclusie dat de kwaliteit van werkzaamheden achterblijft? Wij werken veel samen met de ontwikkelteams bij onze klanten. Wij nemen grote stukken werk uit handen, waarbij u de regie in Nederland, met een Nederlandse betrouwbare partij in handen houdt.

Datumprikker3.png

Responsive Designs Ready to rock!

Zorgen dat je website ook goed toont op een mobiel-device is heden ten dagen een vereiste. Wij bouwen oplossingen die in de kern responsive zijn. Uw content en applicatie ziet er prachtig uit op de kleinste en de grootste schermen.

Neem vandaag nog contact op!

Ben u geinteresseerd in onze diensten en oplossingen of heeft u een vraag. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u zo snel als mogelijk van dienst kunnen zijn.

Our partnerships