<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Internet of Things in de zorg

Voor onze partner digitalAngel heeft Nalta een Internet of Things zorgplatform ontwikkelt. Het platform verwerkt en beveiligt de data van de sensoren en resultaten en alerts worden op een eenduidige manier gepresenteerd aan de zorgverlener. De zorgkosten kunnen hiermee worden verlaagd en de kwaliteit van zorg vergroot.

De Nalta Software Stack

De tools en services die Nalta inzet voor een optimale software oplossing. Zie de oplossing als een eerlijk en heerlijk gerecht, bereidt met de beste ingredienten door onze top koks.

Learn more

Ieder project is uniek en toch is er een rode draad in processen en technieken

Snel en eenvoudig een datum prikken! Datumprikker is bij Webbeat ontstaan en inmiddels opgenomen in de “Calendar en Scheduling” groep CalSol. Webbeat blijft hofleverancier voor de techniek van nieuwe releases.

avatar.jpg

Eddie Horde

Front-End Developer

Webbeat ontwikkelt de binnenvaartportal van North Seaports. Een applicatie waarin grote hoeveelheden data verwerkt worden. Een belangrijk onderdeel hierbij is de vele (API) koppelingen met samenwerkende partijen.

avatar.jpg

Sean Williams

Web Developer

Met Aanuit.net kunnen consumenten zelf voorzieningen als stroom, water en verblijf activeren op een jachthaven, camping of camperplaats. Webbeat realiseert de apps voor zowel Android als iOS.

avatar.jpg

Erwin van Kester

Web Developer

Neem contact op!

Benieuwd wat we voor jouw volgende project kunnen betekenen? We bespreken het graag.

Our partnerships