<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Network as a Service

WiFi was vroeger een handige aanvulling op een bedraad netwerk, maar door laptops, smartphones en tablets, heeft het WiFi netwerk bij veel organisaties de rol van het bekabelde netwerk grotendeels overgenomen.

Organisaties die nu investeren in hun netwerkinfrastructuur, zijn op zoek naar een nieuw type geintegreerd netwerk, waarbij de nadruk ligt op de draadloze connectiviteit. Het draadloze deel is even veilig, snel en stabiel als een vast netwerk en kan verschillende typen applicaties en gebruikersgroepen ondersteunen. Het bekabelde deel ondersteunt VoIP en IoT en is flexibeler en eenvoudiger te beheren dan ooit tevoren.

De laatste generatie netwerk-oplossingen van Dell EMC zijn klaar voor deze nieuwe realiteit. Dell EMC heeft zijn krachten gebundeld met Aerohive voor de integratie van de switches uit de N -serie en de access points van Aerohive met de oplossing voor cloud-gebaseerd netwerkbeheer met HiveManager NG. Deze oplossing integreert vaste en draadloze netwerken door het beheer naar de cloud te brengen.

Met Network as a Service bieden wij u een totaaloplossing op het gebied van geconvergeerde netwerken, waarbij u de beste apparatuur tot uw beschikking krijgt, inclusief professionele ondersteuning en beheer in een flexibel abonnementsmodel.

Our partnerships