<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hoe zorg ik voor infrastructuur, die aan onze voortdurend wisselende behoeften kan voldoen?

Met Azure Stack en VMware Cloud kunnen interne IT -teams relevant en waardevol voor hun organisaties blijven. Zij kunnen de interne klanten Cloud-diensten leveren, die zeer concurrerend zijn op kenmerken zoals flexibiliteit, prijs en dienstenaanbod in vergelijking met publieke Clouddiensten en waarbij zij gelijktijdig duidelijke voordelen kunnen aantonen op het gebied van integratie, compliance en security.

Nalta.com stelt uw organisatie in staat om deze concurrerende Private Cloud-diensten te leveren.

Hoe kan ik onze medewerkers altijd, overal en op een veilige manier toegang geven tot informatie?

Stap eenvoudig over naar onze Network as a Service oplossing, die zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van data binnen uw organisatie.

De oplossing zorgt voor één centraal dashboard, waardoor beheer van uw netwerkomgeving eenvoudig en op afstand realiseerbaar is.

Bij calamiteiten kan onze helpdesk u 24 x 7 ondersteunen. Uiteraard verzorgt Nalta.com de installatie van de oplossing.

Hoe kan ik de klant-tevredenheid van mijn gebruikers vergroten en hun productiviteit laten stijgen?

Met de Nalta Workspace oplossing krijgt u de beschikking over een krachtig en beheerd platform met Windows 10 en Office 365, voor het veilig werken vanaf elke plek, op elk tijdstip en ongeacht het device waarmee uw medewerkers toegang zoeken tot uw IT -omgeving.

Dat zorgt voor productieve professionals en een snelle, wendbare maar ook veilig werkende organisatie.

Wij zijn Nalta.com

Wij helpen je met het realiseren van je doelen voor gebruiksgemak, flexibiliteit, productiviteit en risico van de informatietechnologie.

De diensten van Nalta beschermen niet alleen je investering in de IT middelen zelf, maar ook je investering in werknemers. Werknemers zijn de grootste kostenpost voor een bedrijf en goed werkende IT helpt hen om effectief en efficiënt te werken.

self-service-portal.png

IT weer als katalysator

Het aanbrengen van cloudeigenschappen in de eigen IT- infrastructuur, zoals self-service, automatisering, schaalbare capaciteit en betalen naar gebruik, maken het mogelijk om die  infrastructuur te transformeren naar een private cloud of beter gezegd, een ‘IT als een dienst' -omgeving.

Deze private omgeving kan daarna gemakkelijk worden gecombineerd met publieke clouddiensten. Zo kan de IT- afdeling inzichtelijk, gemakkelijk, snel en schaalbaar diensten leveren aan de organisatie. De combinatie van private en public cloud levert daarbij het beste van twee werelden.

Dit zorgt er ook voor dat de IT- afdeling weer in controle is, de business eenvoudiger door IT kan worden ondersteund en IT weer als katalysator kan worden ingezet bij het opzetten van (nieuwe) businessmodellen.

data-protection-overview.png

Dell EMC Data Protection

Moderne dataprotectie oplossingen hebben de rol overgenomen van de traditionele agent-gebaseerde backup-software. Ze sluiten naadloos aan op private en publieke cloud omgevingen en maken voor het beschermen van bedrijfsgegevens voor disaster recovery en business continuity niet langer gebruik van traditionele tapesystemen, maar van disk-gebaseerde de-duplicatie storage.

Nalta.com is partner van Dell EMC Data Protection en van VMware en realiseert haar Data Protection -oplossingen op basis van de oplossingen van deze partners.

Wil je meer weten over de Dell EMC Data Protectie oplossingen, maak dan een afspraak via het onderstaande contactformulier.

StorageReview Editors Choice 2018.png

Dell EMC Unity

Unity is de nieuwste midrange storage-oplossing van Dell EMC. De Unity storage oplossing is leverbaar in allerlei verschillende schijfcapaciteiten, zowel all-flash als hybride. Unity kenmerkt zich door een relatief lage instapprijs, een hoge performance, compacte afmetingen en een grote eenvoud in beheer.

De website Storage Review heeft een uitvoerig testverslag van de Dell EMC Unity 450F gepubliceerd. Hier vind je alle redenen terug, waarom wij zo enthusiast zijn over dit product.

Naar: Testverslag Unity 450F

Heb je uitdagingen op het gebied van modernisering, migratie, ondersteuning of beheer van Dell EMC storage oplossingen, dan kun je via het onderstaande formulier meer informatie aanvragen.

Windows-plus-Office.png

Windows 365

In juli van het afgelopen jaar introduceerde Microsoft het nieuwe zakelijke pakket Microsoft 365, een allesomvattend abonnement waarin het gebruik van Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility and Security is opgenomen.

Eigenlijk kunnen we spreken van een All-in-One- abonnement, waarbij u niet langer alleen een maandelijks bedrag betaalt per gebruiker voor Office 365, maar ook voor de Windows 10-licentie en de Mobile Device Management-oplossing.

Als je wilt weten of Microsoft 365 in uw geval een aantrekkelijke optie kan zijn, gebruik dan het onderstaande contactformulier.

Neem vandaag nog contact op !

Ben u geinteresseerd in onze diensten en oplossingen of heeft u een vraag. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u zo snel als mogelijk van dienst kunnen zijn.

Our partnerships