<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hoe transformeer ik mijn bedrijf in een agile en software-gedreven organisatie?

Nalta.com ontwikkelt innovatieve digitale portalen, platformen en diensten voor haar klanten.

Veelal gebruiken we daarbij het Boomi iPaaS platform om silo's van stand-alone applicaties te koppelen en om nieuwe end-to-end bedrijfs-processen te definiëren binnen je gehele ecosysteem van klanten, partners, applicaties, Internet of things en clouds. 

 

Meer info

Hoe kan mijn organisatie maximaal profiteren van het Internet of Things?

Nalta.com helpt je met het zoeken, vinden, creëren en implementeren de oplossing die jou verder brengt.

Een brede mix van technische kennis en ervaring, gecombineerd met een creatieve mindset staan garant voor resultaat. Door onze partnerships met Microsoft Azure en Dell IoT kunnen we beschikken over de best mogelijke technologie als basis voor onze oplossingen.

 

Meer info

Hoe kan ik mijn data analyseren en er op slimme wijze informatie van maken?

De technologie en de oplossingen zijn er klaar voor om je bergen met data te analyseren en er op een slimme manier informatie van te maken.

Nalta.com levert voor je organisatie het onderscheidend vermogen door de slimme algoritmen voor je te ontwikkelen, die verbanden kunnen ontdekken, conclusies kunnen trekken en voorspellingen kunnen doen.

 

Meer info

Wij zijn Nalta.com

Nalta helpt uw organisatie een antwoord te formuleren op de snelle opmars van start-ups en disruptors. Nalta zorgt voor de digitale bloedtransfusie die onze opdrachtgevers in staat stellen om niet alleen te overleven maar ook om een sterkere marktpositie te veroveren.

2017-10-16-PHOTO-00000751.jpg

Het zijn spannende tijden

Voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis komen vele disruptieve technologieën gelijktijdig op ons af. Echte game changers zoals 3D printing, blockchain, autonome voertuigen, robots, virtuele realiteit, digital implants, geavanceerde (nano-) materialen, artifical intelligence en het internet of everything staan allemaal op het punt van de definitieve doorbraak. Ieder van deze technologieën heeft de potentie om een impact van vele honderden tot duizenden miljarden Euro's op de wereldeconomie te hebben. Het leidt tot volledig nieuwe normen en vormen in de manier waarop we leven, ons gedragen, interacteren met anderen, werken en consumeren.

Digital Vision Workshop Apply now!
boomi-logo-1.png

Nalta.com gebruikt het Dell Boomi platform om innovatieve digitale diensten en oplossingen te ontwikkelen, die zich bevinden op het kruispunt van IoT, Big Data, Mobility en Cloud.

Als hoogst gecertificeerde partner van Boomi in Nederland, biedt Nalta.com u het volledige Boomi iPaaS platform in een pay-per-use model, inclusief bijbehorende dienstverlening.

azure-iot-hub-logo.jpg

Voor haar Internet of Things projecten gebruikt Nalta.com de Microsoft Azure IoT Suite. Microsoft innoveert snel op dit terrein en heeft aantrekkelijke proposities voor vrijwel iedere IoT uitdaging.

De nieuwe Azure IoT Edge-suite stelt onze ontwikkelaars in staat de logica te programmeren voor IoT gateways en Smart sensoren aan "the Edge" van de IoT-omgeving.

azure-analytics-machine-learning.jpg

Nalta.com experts gebruiken o.a. Azure Machine Learning, Azure Stream Analytics en Azure HDInsight. Via API's kunnen we analyses en voorspellingen op iedere willekeurige plek in je bedrijfsprocessen inbouwen, terwijl we gebruik maken van iedere willekeurige gegevensbron. 

Zo bouwen we aan het slimmer maken van uw processen om de digitale transformatie bij uw organisatie te voltooien.

Neem vandaag nog contact op!

Ben u geinteresseerd in onze diensten en oplossingen of heeft u een vraag. Neem vandaag nog contact met ons op zodat wij u zo snel als mogelijk van dienst kunnen zijn.

Our partnerships