<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Datacenter as a Service

Het is in de ogen van business units en gebruikers veel te lastig geworden om dingen gedaan te krijgen van hun eigen IT-organisatie. Die stroperigheid gaat veel IT-organisaties opbreken. Hun bestaansrecht zit niet meer in schaal of standaardisatie, maar in snelheid. Het management wil af van de onverwachte kosten, de soms forse leercurve en de iedere drie a vier jaar terugkerende vervangingscyclus.

Voor veel organisaties is het inmiddels wel duidelijk dat de publieke Cloud hen hierin een uitweg biedt. De cloud biedt meer flexibiliteit, meer efficiency, kan opschalen bij piekbelasting en ook weer afschalen in rustige perioden.

Andere organisaties kiezen voor het aanbrengen van cloudeigenschappen in de eigen IT-infrastructuur, zoals selfservice, gedeelde resources, schaalbare capaciteit en betalen naar gebruik. Dit maakt het mogelijk om de eigen IT te transformeren naar een private cloud of beter gezegd, een ‘IT als een dienst (IT as a Service)’ omgeving. Deze omgeving kan vervolgens gemakkelijk worden gecombineerd met publieke clouddiensten. .

Maar hoe weet je welke cloudoplossing bij jou past? Wil je een private cloud, waarin je de maximale controle behoudt over jouw infrastructuur en je bedrijfskritische applicaties? Of kies je voor een public cloud: flexibel en schaalbaar volgens het pay-per-use principe? Wellicht wil je een combinatie van beiden en ga je voor de hybrid cloud.

Op welk moment van de reis je ook staat, oriënterend of al klaar voor de volgende stap, nalta.com helpt je om het optimale uit de cloud te halen.

Our partnerships