<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nalta.com

ICT-projecten met impact. Daar staan we voor bij Nalta. We zijn een overkoepelend bedrijf met vijf labels en opereren wereldwijd, in uiteenlopende maatschappelijke domeinen. Wilt u een ICT-product of -dienst in de markt zetten? En zoekt u expertise en ondersteuning om dit succesvol te doen? Nalta helpt uw idee, product of dienst groot te brengen, zowel technisch als qua marktbewerking. Daarnaast kunt u bij ons terecht met IT-vraagstukken die vragen om een helikopterview. Vanuit onze labels bieden we een passende combinatie van advies, expertise en oplossingen.

In onze ogen zijn een product en oplossing pas geslaagd als ze schaalbaar zijn en keer op keer succesvol gebruikt worden. Een oplossing is vaak wel te vinden, maar voor een succesvolle uitvoering gaat het om de nitty-gritty details. Onze unieke combinatie van kennis en skills geeft ons het overzicht dat nodig is voor een optimale aansluiting tussen software, hardware en de cloud. Doordat we deze expertise onder één dak hebben, kunnen we ICT-projecten sneller en beter opzetten. Resultaat: inzichtelijke processen en resultaten die staan als een huis.

De Partners

Geert Merkelbach

Geert Merkelbach

Online ondernemer en functionalist. Als partner bij Nalta Group is Geert Merkelbach verantwoordelijk voor het softwareportfolio. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf de beste technologie in huis heeft. Zijn achtergrond als softwareontwikkelaar en ruime ervaring in de internetwereld geven hem de expertise om de businessbehoeften van klanten te vertalen in online oplossingen. Van idee tot succesvol product.

Ralph Biesbrouck

Ralph Biesbrouck

Regisseur en inspirator. Als partner bij de Nalta Group is Ralph Biesbrouck verantwoordelijk voor de business strategy. Bij het uitzetten daarvan houdt hij altijd het hogere doel voor ogen. Deze doelen definieert hij scherp en ze worden vrijwel altijd gerealiseerd. Ralph overziet de formaties bij de Nalta Group en zorgt dat zij op het juiste moment in actie komen. Centraal hierbij staat het bewaken van de businessbelangen van klanten. Customer value creation?

Mike Veldhuis

Mike Veldhuis

Creatieve probleemoplosser en practicus. Mike Veldhuis is op zijn best als er een flinke uitdaging ligt. Ingewikkelde vraagstukken weet hij terug te brengen tot overzichtelijke projecten. Als partner bij Nalta Group richt hij zich op marketing & sales. Hierbij wordt hij gedreven door twee passies: de IT én innovatief ondernemen. Zijn visie? IT mag dan een technisch vak zijn, om de beste oplossing te ontwikkelen, moet je de businesskant van ieder vraagstuk begrijpen.

Our partnerships