<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Data Protection Quickscan

Nalta helpt u, aan de hand van Dell EMC Data Protection Advisor, een compleet overzicht te krijgen van de data die beschikbaar gesteld moet worden aan de organisatie. Zo krijgt u een volledig overzicht van uw dataprotectie -omgeving en -activiteiten.

Datacalamiteiten de baas

Nalta garandeert u, aan de hand van de uitkomst van de Data Protection Quickscan, dat  u na optimalisatie van uw omgeving kunt beschikken over de middelen en de controlemechanismen die u nodig heeft, om in geval van een calamiteit uw kritische bedrijfsprocessen met minimale impact te continueren.

Bescherm uw kritische bedrijfsprocessen

Dankzij geautomatiseerde monitoring, analyse en rapportage van uw back-up- en herstel- infrastructuur, replicatietechnologieƫn, opslagplatformen, bedrijfsapplicaties en virtuele omgevingen, kunt u uw serviceniveaus effectiever beheren, terwijl gelijktijdig de kosten en complexiteit worden verlaagd.

Dit geeft de mogelijkheid om in geval van een calamiteit snel te kunnen bepalen wat het beste herstelpunt is om zo zonder tijdverlies met herstel te kunnen beginnen. Hierdoor bent u verzekerd van het feit dat de applicatie daadwerkelijk gebruik kan maken van juiste en integere data.

Door uitsluitend die workloads - die benodigd zijn om uw kritische bedrijfsprocessen te ondersteunen - met deze methode veilig te stellen, bent u in staat een kosteneffectieve Disaster Recovery -oplossing te bieden.

De Data Protection Quickscan bestaat uit:

  • Workshop bij u op locatie om alle informatie te vergaren
  • Nalta Business Consultants vertalen deze informatie naar een strategische richting
  • Presentatie van strategische richting bij Nalta in B Building Amsterdam

Waar: op locatie klant en Nalta locatie B Building Amsterdam
Doorlooptijd: 2 weken
Kosten: informeer bij Nalta.com sales