<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=185410355348004&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nalta Gold Sponsor of the Dell Tech Forum 2018

#DellTechForum

4 december 2018 - De Fabrique - Maarssen

 

 

Register Now!

Nalta.com programma op het Dell EMC Forum

Break-out: IT transformatie en Digitale Transformatie (IoT)
Policy Hack: Powering Innovation: how technologies
changes our lives
Stand: we zijn de gehele dag aanwezig op het innovatieplein
Dell for Entrepreneurs competitie: bekendmaking van de winnaar van 2018 (meer informatie)

Achieving business outcomes for IoT: How to become the Family Doctor

Dell EMC Forum 14:40-15:10

Vincent van der Linden & Mike Veldhuis

Bedrijven die aan hun Internet of Things (IoT) -strategie werken, richten zich in eerste instantie vaak op de infrastructuur en operationele uitdagingen bij het verwerken van devicedata, het analyseren en detecteren van events.

De uitdaging is hoe je kunt profiteren van de gegevens en de events die worden gedetecteerd. Bedrijfsresultaten worden echt bereikt wanneer middels de integratie van apparaatgegevens, applicaties en mensen. Daarnaast hebben bedrijven hun IoT-strategieën nodig om zich snel aan veranderende technologieën en bedrijfsvereisten aan te passen.

Aan het de hand van een aantal sprekende voorbeelden laten we zien hoe Nalta haar klanten data integratie en  Boomi gebruiken in combinatie met IoT om hun concurrentie positie te verbeteren.

Download je voucher!

Met je voucher ontvang je een gratis exemplaar van het Airtime album 'Internet of People'. Daarnaast maak je kans op het boek  'How to Fix the Future' geschreven door Bestseller Auteur Andrew Keen, die gastspreker was op het Nalta Explores event van 2 oktober 2018. Link NEXIOT2018 event pagina.

Internet of People

Schrijf je hier in voor het Dell EMC forum, maar vergeet je niet bij ons te registreren voor je Album Voucher!

Register Now!

Powering Innovation: how technologies
changes our lives

Dell EMC Forum  - 14:30 - 15:45

Nalta Pitch by: Ralph Biesbrouck & Rob Bloemendal

Program:

14:30

How technologies changes our lives: Patricia Florissi, Global CTO Dell EMC

14:50

Pitches Policy Hack

15:10

Panel discussion: Jeannine Peek, GM Dell EMC NL Kirsten Sparh van der Hoek, Innovation Lead Accenture Marianne Hewlett, Senior VP&CMO Atos

15:30

Winner Policy Hack

15:45

Closing and transfer to Dell Technologies Keynote

Text-Img.jpg

3 RECENTE BLOG POSTS SECTION

Nalta Explores 30 - Met Jeannine naar de Nordics

Nalta Explores 30 - Met Jeannine naar de Nordics

Deze week in Nalta Explores een open gesprek met Jeannine Peek in de huiskamer van Nalta op het Dell Technologies Forum. Jeannine vertelt over haar nieuwe rol bij Dell EMC, de wereld van IT en Digitale Transformatie en over haar vorige rol als General Manager bij Dell EMC Nederland. Ook spreken we over startups en ondernemen onze gezamenlijke passie!

 

 

13-dec-2018 11:29:30 / by Mike Veldhuis

Nalta Solutions 7 - We moeten iets doen. Maar wat

Nalta Solutions 7 - We moeten iets doen. Maar wat

In Nalta Solutions 7 weer een mooie opname met Sven Haers. We hebben het nu al vaak gehad over de balans tussen de recovery point objective en de recovery time objective. Sven legt de verschillen uit en introduceert de decision time objective. Zonder een besluit van management kan je bij grote (ver)storingen niet eens beginnen met herstellen. Data Protectie is niet populair, maar met de onderbouwing van Sven wordt je keuze hoe je je dataprotectie oplossing moet gaan inrichten wel heel gemakkelijk gemaakt. Geïnteresseerd om verder over Data Protectie te praten? Laat het ons weten! www.nalta.com/meet-vincent-vanderlinden

Geïnteresseerd om uw Datacenter te meten?
Laat het ons weten! https://www.nalta.com/meet-vincent-vanderlinden

 

8-dec-2018 10:00:00 / by Vincent van der Linden

Nalta Explores 29 - Dell Technologies Forum 2018

Nalta Explores 29 - Dell Technologies Forum 2018

Zoals vorige week al aangekondigd, deze week weer een Nalta Explores en een volle ook! We waren als Gold Sponsor aanwezig op het Dell Technologies Forum 2018. Een inspirerend event in de Fabrique in Maarssen. Het forum is het Dell EMC event waarbij partners, klanten, Dell EMC en startups bij elkaar komen. Voor deze aflevering heb ik 5 interessante personen geïnterviewd, ieder met zijn eigen invalshoek op en werkterrein binnen IT en Digitale transformatie: Roelof Holwerda, Henk Kooij, Jaap Kommandeur, Roy Bogaert en Eva Rennen. Veel kijk plezier met deze extra lange aflevering van Nalta Explores vanaf onze stand op het innovatieplein!

 

 

6-dec-2018 15:13:54 / by Mike Veldhuis